In dit artikel staat beschreven waarom de vibrator of dildo wordt gebruikt. Dit kan verschillende redenen hebben. Een van de voornaamste redenen is toch wel het genot. De dildo wordt gebruikt door zowel mannen als vrouwen. Ook voor partners, maakt het allemaal net iets spannender.

Dildo gebruik voor mannen

Dildo of vibratorMannen gebruiken de dildo om de ejaculatie te bevorderen. Ejaculatie wil eigenlijk zeggen klaarkomen. Een gedeelte van de mannen kunnen door verschillende redenen niet of minder goed klaar komen. Dit kan verschillende redenen hebben als stress, medicatie of hormonen. De vibrator of dildo kan helpen  om de ejaculatie te bevorderen. Dit zorgt ervoor dat de man naar een loop van tijd makkelijker kan klaar komen. Ook wanneer er geen vibrator of dildo van toepassing is. Met glijmiddel maak je het wat soepeler. Deze heb je op water basis of siliconen basis. Voor het gebruik van dit voorwerp, kun je het beste het waterbasis gebruiken. Omdat siliconen basis het voorwerp zou kunnen beschadigen. En dit is natuurlijk sonde. Ook zijn er mannen die het fijn vinden een vibrator of dildo te gebruiken, om zo het prostaat te masseren. Dit maakt het intenser en bevorderd het orgasme.

Het gebruik voor vrouwen

De vrouw gebruikt de vibrator of dildo eigenlijk voor de zelfde redenen als de man. Precies, om het klaarkomen te bevorderen. De vrouw doet dit door het voorwerp tegen de clitoris te houden, en dan de clitoris te masseren. Ook wordt het voorwerp in de vagina gebracht. Door het op en neer bewegen van de dildo kan de vrouw klaar komen. Dit is voor veel vrouwen een fijn gevoel en een ultiem genot.

Gebruikt voor stress tegen te gaan

Als vrouwen veel stress hebben, kan een dildo goed van pas komen. Doordat je met een vibrator of dildo je zelf bevredigd, denk je even niet aan al het andere. Je focust je dan meer op je genot dan om je stress.

De dildo is een populair product, en je hebt er erg veel verschillende varianten in. Een voorbeeld daarvan is de glazen dildo en de rubberen dildo. Op deze website vind je alles wat je moet weten omtrent het voorwerp. Dus lees snel verder! En veel plezier met jou (toekomstige) dildo!

Start typing and press Enter to search