Je kunt het zo gek niet bedenken. Tegenwoordig zijn er veel producenten voor het maken van dildo’s. Doordat de erotiek markt groter wordt, spelen ook producten hierop in. Dit doen ze door de beste en gekste soorten dildo’s te bedenken en maken. In dit artikel lees je wat voor verschillende soorten dildo’s er op de markt zijn.

Spring snel naar een onderwerp in dit artikel

  • Normale dildo
  • Anale dildo
  • Voorbind dildo
  • Glazen dildo
  • Dubbele dildo

Wat is een dildo?

Een dildo is een voorwerp wat vaak de vorm van een penis heeft. Het is een lange staaf die glad aanvoelt. Een dildo wordt gebruikt voor het bevredigen van de anus en vagina. Het kan gebruikt worden als een seksspeeltje. Een dildo is eigenlijk het zelfde als een vibrator. Het enige verschil van de vibrator en de dildo is dat een vibrator trilt. Deze heeft een trilmotor.

De geschiedenis van de dildo

dildo 250 jaar oudLeuk weetje, archeologen hebben laatst een dildo opgegraven die naar schatting 250 jaar oud zou zijn. De dildo ziet er uit als een penis. Hiernaast zie je een plaatje van de dildo die door de archeologen is opgegraven. Het ziet er niet zo smakelijk uit als de producten die er nu op de markt zijn, maar je moet wat. 250 jaar geleden waren ze nog niet zo ver met de techniek!

De oudste dildo ooit gevonden is 20 cm lang en ligt op dit moment in Duitsland. De oudste dildo ooit is wel 30.000 jaar oud. Dat bewijst wel weer hoe lang vrouwen en mannen al gebruik maken van dit speeltje.

De normale, anale en voorbind dildo

Dildo’s zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Om te beginnen starten we met de normale dildo. Deze heeft meestal de vorm van een penis. Je hebt ze die exact of veel van een penis weg hebben, en dit in veel verschillende vormen. Wanneer je een kijkje neemt in de erotiek winkel zul je er vinden die 100% recht zijn, maar ook producten die juist krom zijn.

Het volgende product op het lijstje van de verschillende soorten zij de anale dildo. De anale dildo beschikt vaak over een butt plug. De anale dildo is vaak wat dunner, korter en hebben een aangepaste vorm. Dit wordt ook wel de butt plug genoemd. Het wordt gebruikt om de anus af te sluiten. Butt plugs worden gebruikt door zowel homo’s, lesbienne en hetero’s. De theorie is dat een buttplug vooral plezierig is voor de mannen. Dit komt omdat deze het prostaat stimuleert. Voor vrouwen kan dit ook, alleen zit dat net iets anders.

Ook bestaat er de voorbind dildo. De voorbind dildo is een normale dildo met daaraan een soort van riem. Vaak wordt deze gebruikt door lesbienne. Zo lijkt het net of een van de vrouwen een penis heeft, en kunnen lesbienne stellen op een “traditionele” manier seks hebben. Het is dus bedoeld om hun partner te penetreren. Een voorbinddildo kan ook door een man en vrouw gebruikt worden. Stel de man is snel klaar gekomen, maar wilt de vrouw ook nog graag bevredigen, kan dit met de voorbinddildo.

Glazen dildo en de dubbele dildo

Lest best de glas dildo. Met de glazen dildo kun je experimenteren met warm en koud. Door de dildo warm of koud te maken, creëer je een ander effect en gevoel. Zo krijg je een ultiem genot. De glazen dildo is bijna niet stuk te krijgen. Dit is gemaakt van een sterk soort glas. Dit glas is huidvriendelijk, en voelt erg glad en hard aan.

Verder hebben we ook de dubbele dildo. Deze zijn bedoeld voor vrouwen. Het zijn eigenlijk 2 dildo’s (de normale en anale) aan elkaar vast gemaakt. Zo kan deze vaginaal maar tevens ook anaal gebruikt worden.

Start typing and press Enter to search