Hoe moet of kun je een glazen dildo gebruiken? Op deze pagina geven wij jou de tips die je nodig hebt, voor het gebruiken van een glazen dildo.

Tips voor het gebruik van de glazen dildo

Glazen dildo’s zijn gemaakt van een veilig glas. Dit is een sterke soort, wat niet zomaar kapot te krijgen is. Wij geven je graag tips voor het gebruik van een glazen dildo. De glazen dildo’s zijn de laatste jaren erg populair. Dit komt omdat het een erg duurzaam en makkelijk product is. Deze is makkelijk te onderhouden, zeker in tegenstelling tot het kunststoffen broertje. Ook verkleurt een glazen dildo niet, wat een kunststoffen dildo wel kan doen.

Enkele voordelen opgesomd:

  • Erg hygienisch doordat het makkelijk schoon te maken is
  • Hypoallergeen wat wilt zeggen dat je er (bijna) niet allergisch voor kunt zijn
  • Ervaar genot op verschillende temperaturen
  • En het ziet er gewoon super mooi uit

Wij raden het aan om voor gebruik van de glazen dildo altijd te controleren op barsten. Wanneer er een scheur of barst in de dildo zit mag je deze absoluut niet gebruiken. Dit is niet veilig voor je zaakje. Hiermee kun je blijvende schade oplopen. Merk je een barst of een schade, vraag dan gelijk waar je het product gekocht hebt om advies.

Glazen dildo’s zien er erg mooi uit, en lijkt op het eerste gezicht niet meteen op een seksspeeltje. Natuurlijk heb je ook dildo’s die er uit zien als piemels. Denk jij er over naar om een glazen dildo kopen?

Vaginaal of anaal, het kan allebei!

De glazen dildo is anaal of vaginaal te gebruiken. Ze zijn ontworpen om vaginaal te gebruiken, en de vagina te stimuleren. Maar deze dildo’s zijn ook goed anaal te gebruiken. Deze zijn te herkennen aan een goede grip of voet, zodat deze niet in de anus kan blijven steken. Je hebt ook glazen dildo’s met een butt plugs. Een glazen dildo met butt plug heeft een vorm van een driehoek aan het uiteinde, en wanneer je deze heen en weer beweegt stimuleer je daarmee de prostaat. Maar ook kan deze butt plug een opgevuld gevoel creĆ«ren. Om het wat soepeler te maken kun je glijmiddel kopen.

Warm of koud gebruik

Het leukste van de glazen dildo is wel de temperatuur. Doordat je deze warm of koud kunt gebruiken, kun je eens een keer afwisselen en voor een ander soort genot gaan. Wanneer je de glazen dildo warm gebruikt, zullen de bloedvaadjes weg gaan, en zal de vagina wat uit elkaar gaan. Maar wanneer je een koude glazen dildo gebruikt, trekt de vagina juist bij een. Dit maakt het net wat gevoeliger!

De glazen dildo kun je warm maken door deze in een bak met warm water te leggen. Voel voor het gebruik wel even goed aan of deze niet te warm is. Want anders kun je je eigen verbranden. De glazen dildo koud maken doe je door deze even in de diepvriezer te leggen. Niet te lang, anders wordt het daar beneden wel heel koud!

Start typing and press Enter to search