Er zijn heel veel verschillende soorten glazen dildo’s. Deze variëren van prijs en kwaliteit. Het voorwerp heeft een gladde afwerking, waardoor deze soepel en makkelijk naar binnen gebracht kan worden. In dit artikel sommen we wat verschillende soorten op.

De voordelen van een glazen dildo zijn onder andere:

  • Makkelijk in gebruik
  • Erg hygiënisch  doordat het voorwerp makkelijk schoon te maken is
  • Toegankelijk doordat het eenvoudig online besteld kan worden
  • Goede prijs en erg duurzaam
  • Zorgt voor extra genot

De vibrator is makkelijk in gebruik, en het seksspeeltje is goed schoon te maken. Doordat het een hard en stevig product is kun je deze makkelijk met warm water en zeep omwassen na gebruik. Wij adviseren je om de glazen didlo altijd na gebruik te wassen. Doe je dit niet, kun je infecties krijgen. Ook met dit voorwerp kan een soa overgedragen worden. Pas dus goed op met wie je het voorwerp deelt, en doe het altijd veilig.

De verschillende soorten modellen

Doordat er zo veel verschillende soorten modellen zijn weet je soms niet wat je moet kiezen. Iedereen heeft een persoonlijke eigen smaak. Niet iedereen vind het zelfde fijn.

Zo heb je de glas dildo’s die erg op de normale penis lijken. Deze bevat meestal ook een eikel, om zo het gevoel van de echte penis zo echt mogelijk na te bootsen. Ook hierin heb je verschillende varianten. Denk aan de rechte penis, maar ook de kromme penis. Verder heb je ook de dikke en dunne.

De dildo lijkt dus veel op de penis, maar je hebt ook veel andere soorten modellen. Bijvoorbeeld met stippels. Deze stippels zorgen er voor dat je andere punten kunt stimuleren. Zo maak je een nieuwe en uitdagende ervaring. De modellen zijn erg divers.

Wanneer je jouw voorwerp wilt gebruiken, kun je dit het beste combineren met glijmiddel. Dit zorgt er voor dat alles net iets vlotter glijd. Het beste is om glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Waarom? Nou, omdat siliconen glijmiddel het product wel eens wilt beschadigen. Dit is natuurlijk sonde van je investering. Wanneer je niet zeker weet of je wel het goede product hebt, vraag dit dan altijd na bij de winkel waar je het koopt.

Start typing and press Enter to search