In dit artikel ga ik verschillende redenen beschrijven waarom jij een glazen dildo moet kopen. Een glazen dildo is een product wat gebruikt wordt voor het bevredigen van de man of vrouw. Deze dildo kan gebruik worden met of zonder partner.

Verschillende manieren te gebruiken

Doordat de glazen dildo warm of koud te maken is, kun je deze gebruiken op verschillende manieren. De glazen dildo is warm te maken door deze in een bak met warm water te leggen. Wanneer je deze 5 minuutjes laat liggen, en daarna gebruikt zul je merken dat de bloedvaadjes verdwijnen en de vagina wat breder wordt. Maar zodra je de glazen dildo in een bak met koud water legt, of eventjes laat liggen in de vriezer of koelkast zul je merken dat de vagina juist samentrekt. Dit is een natuurlijke reactie van ons lichaam. Maar dit creƫert een ultiem genot. Voor zowel de koude, als voor de warme dildo.

Vaginaal of anaal gebruik, het kan allebei

Deze glazen dildo’s zijn anaal of vaginaal te gebruiken. Het is wel aan te raden om een dildo aan te schaffen naar waar je voorkeur uit gaat. Houd jij bijvoorbeeld veel van anaal, kun je er voor kiezen om een wat dunnere glazen dildo kopen.

Alles over de hygiene

Hygiene is zeker niet onbelangrijk. Doordat het van glas gemaakt is, is deze handig schoon te maken. Het is zeker aan te raden om naar ieder gebruik het product goed schoon te maken. Dit kun je doen met een klein beetje zeep. Was de dildo daarna goed af, en maak hem goed droog voor een goed onderhoud. Zo houdt je jouw product netjes en schoon. Dit voorkomt infecties. Zorg voor gebruik altijd voor een schoon product.

Prijs en kwaliteit

De prijzen van de glazen dildo’s zijn tegenwoordig niet meer de duurste. Vroeger was het duurder om het te produceren, maar omdat ze erg intrek zijn en veel mensen een glazen dildo willen is het ook goedkoper om ze aan te schaffen. De kwaliteit is erg goed. Deze producten zijn gemaakt van een hoog soort glas, waardoor ze niet kapot te krijgen zijn. Dat is natuurlijk niet helemaal waar, want ieder soort glas kan kapot. Maar als je de glazen dildo op een nette en normale manier gebruikt kun je hier jaren lang gebruik van maken.

Vorm en lengte

Er zijn zo veel verschillende soorten lengtes en vormen, je kunt het zo gek niet bedenken. Je hebt bijvoorbeeld dildo’s die recht omhoog gaan, of exact op een penis lijken, maar je hebt ook glazen dildo’s met daarin knopjes of hobbeltjes. Dit geeft een ultiem gevoel, en zorgt er voor dat je uitermate kunt genieten. Combineer ook eens met wat glijmiddel.

Start typing and press Enter to search