Een goedkope glazen dildo kopen, waar kan dat nou tegenwoordig? Er zijn veel verschillende websites en webshops die veel goedkope glazen dildo’s verkopen. Echter is goedkoop vaak duurkoop. Als ik een advies mag geven; ga voor kwaliteit. Betaal liever iets meer voor een goed product, dan een goedkope glazen dildo kopen.

Waarom een goedkope glazen dildo kopen?

Goedkope glazen dildo kopenGlazen dildo’s brengen je seks leven naar een nieuw niveau. Deze glazen dildo’s zijn namelijk koud en warm te gebruiken. Ja je leest het goed! Dit zorgt voor veel vrouwen voor een ultiem genot. De glazen dildo stop je in een bak met warm of koud water, om zo het product warm of koud te maken.

Wat kost een glazen dildo?

Goedkoop een glazen dildo kopen kan voor een bedrag rond de € 35 en € 65. Natuurlijk heb je erg exclusieve of aparte exemplaren waardoor de prijs wat hoger kan komen te liggen, maar in het algemeen moet je aan dat bedrag denken. Niet erg duur, als je kijkt hoe vaak je hier plezier van kan hebben. Een glazen dildo is een erg duurzaam product. Deze verkleuren niet, blijven lang netjes, zijn heel handig schoon te maken en zijn bijna niet stuk te krijgen.

Als je de kunststoffen dildo vergelijkt met de glazen dildo, dan wint de glas dildo op alle vlakken. Waarom? Nou, een kunststoffen dildo kan bekrast raken, wilt regelmatig verkeuren en zijn vaker lastiger schoon te maken. Ook kunnen de kunststoffen dildo’s ongezond zijn. Voor de glas variant geldt dit niet. Deze wordt van een speciaal soort glas gemaakt, wat bijna niet stuk te krijgen is. Wanneer deze toch kapot valt, zal deze in brokken breken. Gebruik nooit een beschadigde dildo, dit kan je zaakje in gevaar brengen.

Start typing and press Enter to search