glijmiddel kopenWij zijn niet alleen een expert in glazen dildo’s, maar wij weten ook een hoop te vertellen over glijmiddel. Dus ben jij opzoek naar Glijmiddel kopen? Dan ben je hier op de juiste plaats!

Wat je moet weten als je glijmiddel kopen wilt

Glijmiddel is te gebruiken voor oraal, vaginaal, anaal of voor je speeltjes. Glijmiddel is er in veel verschillende kleuren, geuren en smaken. Deze zijn online te bestellen, of bij een erotiek winkel. Vaak kiezen mensen er voor om het  toch online te bestellen, omdat naar een erotiek winkel gaan vaak een grotere stap is. Maar ook persoonlijke verzorging winkels of vaak supermarkten verkopen ook glijmiddel. Wist je dat je glijmiddel ook perfect kunt gebruiken met een glazen dildo?

Verschillende soorten glijmiddel

Zoals ik hierboven al geschreven had, bestaat glijmiddel in allerlei soorten kleuren, geuren en maten. Zo is er voor ieder wat wils. Maar doordat er vaak zoveel keuze is, is het lastig om te kiezen. In dit artikel ga ik je proberen te helpen een keuze te maken. Echter is het voor iedereen persoonlijk en heeft ieder z’n eigen smaak. Experimenteer en probeer!

Een mogelijke vorm van glijmiddel is glijmiddel op basis van siliconenbasis. Deze glijmiddel wordt minder snel door de huid opgenomen, en droogt niet uit waardoor deze langer zijn werking zal blijven houden. Het grootste voordeel van glijmiddel op siliconenbasis is dat deze niet steeds opnieuw aangebracht hoeft te worden, omdat deze simpelweg niet opdroogt.

Je hebt ook glijmiddel op waterbasis. Deze droogt een stukje sneller op, en zal dus ook vaker aangebracht moeten worden, wil het zijn werking blijven houden. Glijmiddel kopen op waterbasis is meer geschikt voor condooms en bepaalde speeltjes, omdat deze daardoor niet beschadigd worden. Bij glijmiddel kopen op siliconenbasis is de kans op beschadigen wat groter.

De geuren, smaken en kleuren van glijmiddel

Ook heb je verschillende smaken en verschillende geurtjes. Bij iedere stemming of gelegenheid past een eigen geurtje of smaakje. Het is leuk om met verschillende soorten glijmiddel kopen te experimenteren. Zo creëer je voor jouw en je partner een uitdagende en leuke sfeer. Hou jij meer van de basics, kun je gaan voor een Naturel glijmiddel. Maar wanneer je meer in een romantische gelegenheid met kaarsjes enzovoort zit, is het ook leuk om bijvoorbeeld aardbei te proberen. Er zijn zo veel soorten geuren en kleuren dat je het zo gek niet kunt bedenken!

  • Glijmiddel kopen heb je op water of siliconenbasis
  • Bij veel winkels te koop, supermarkt, online of bij een erotiek winkel
  • Online glijmiddel kopen voor jouw en/of je partner is geen probleem
  • Probeer verschillende dingen uit

Hieronder nog een leuk video’tje over glijmiddel!

Start typing and press Enter to search