Voor dat je een glazen dildo kunt kopen, wil je eerst graag wat meer informatie. Je schaft niet iets aan zonder te weten wat je nou juist moet kopen. Zeker omdat er tegenwoordig zo veel verschillende soorten zijn zie je soms door de bomen het bos niet meer. In dit artikel ga ik je alles vertellen wat je moet weten voor het kopen van een glazen dildo.

Waar een glazen dildo kopen?

Glas dildo kopenGlazen dildo’s worden op heel veel verschillende plekken verkocht. Zowel online als in een erotiek winkel. Wanneer je graag het product even wilt vasthouden, en wilt aanvoelen raad ik je aan om eens een kijkje te nemen in een erotiek winkel. De winkeliers kunnen je vaak ook helpen met het maken van de keuze die bij jou past. Smaken verschillen, en niet iedereen houd van de zelfde soort dildo’s.
Maar ook kun je jouw glas dildo online bestellen. Er zijn ontelbaar webshops die deze dildo’s aanbieden. Wanneer je even googelt vind je zo het product wat bij jou past. Wat belangrijk is voor de aanschaf van een dildo is dat de webshop betrouwbaar is. Vaak kun je dit zien aan een keurmerk. Mocht de webshop geen keurmerk hebben kijk dan even of er een adres/telefoonnummer beschikbaar is. Als je toch nog twijfelt, doe een belletje en je weet gelijk meer.

Waarom een glazen dildo?

Een glazen dildo kun je op verschillende manieren gebruiken. Het fijne van een glas dildo is dat deze warm of koud te maken zijn.
Dit kun je doen door het product in het water te leggen. Wanneer je deze bijvoorbeeld in warm water legt, zal het glas warm worden. Hierdoor wordt de vagina wat breder, en zal het penetreren makkelijker en soepeler gaan.

Maar je kunt het product ook koud maken, door bijvoorbeeld even in koud water of de koelkast/vriezer te leggen. Wanneer je met een koude dildo gaat penetreren zul je merken dat de vagina juist samentrekt. Dit geeft voor veel vrouwen een sensueel gevoel.

Glijmiddel in combinatie met het glas

Wat je ook kunt doen is wat glijmiddel gebruiken. Glijmiddel is bedoeld om de zaak wat soepeler te maken. Glijmiddel heb je op basis van siliconen, en water. Ook heb je deze in verschillende soorten kleuren en geuren. Bedenk dus goed van welke geur of kleur jij houd. Als jij glijmiddel wilt gebruiken voor je glazen dildo is het aan te raden om voor glijmiddel te gaan op basis van water. Dit zorgt voor eventueel minder beschadig.

Het product is erg makkelijk schoon te maken. Doordat het een hard en sterk product is, kun je deze zonder moeite afwassen. Hygiene is erg belangrijk. Maak daarom de glazen dildo altijd schoon naar gebruik. Zo voorkom je infecties.

 

Start typing and press Enter to search